Занятия по роботика от Февруари в София и Варна

В последните занятия по роботика с групите в Роботика ‘e’ (ниво 2, мобилни роботи) въведохме използването на зъбни колела, опитахме се да достигнем дори до макари. Интересните клипчета можете да видите по-долу. Учениците започват да виждат смисъла в занията, които получават.

В София, занятията за начинаещи ученици ще са през седмицата, както и в събота и неделя. Започват от 12-ти и 13-ти февруари. За участие е необходимо да се регистриратe за София.

От втория учебен срок ученици и от Варна ще могат да мерят сили в дисциплините “Дърпане на ролетка”, “Дърпане на въже с роботи” и много други. Занятията ще са в събота и неделя и ще се провеждат в Македонски дом, до катедралата. Започват от 12-13 февруари ако поне 25 ученици заявят участие. За момента регистрираните са 21. Групата за ученици от 3-ти до 7-ми клас за Варна е запълнена. Можете да се регистрирате сега, за да сте от първите, които ще вземат участие в следващата група за начинаещи.

Можете да се регистрирате през страницата ни Регистрация.

Дърпане на ролетка

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D54GMotS4gc]

Дърпане на въже

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_Ei72xSkwZ8]

Очаквайте в скоро време резултатите (главно интересни клипчета) от сумо състезанията, които ще проведем след две седмици.

Related Posts

Leave a comment