Създай академия

Създай академия по роботика в твоя град!

Промени бъдещето!

Всяка организация се нуждае от 3 неща.

certificate

Обучение и сертификати

Ние обучаваме, сертифицираме и помагаме на ментори, които работят с ученици. Не е необходимо да са експерти в роботиката. Ние даваме решения на всички технически предизвикателства.

CURRICULUM

Програми и материали

Ние предлагаме лесен достъп до структурирани материали за всеки клас. Проектирани са за групово и индивидуално ползване. Лесна обратна връзка от ученици и родители.

brand

Инфраструктура и бранд

Ние ви подкрепяме от момента на стартиране до сертифицирането на учениците. Бранд, сайт, социални мрежи, управление на учениците и родителите. Ние ще настроим всичко.

Част от фирмите, които ни подкрепиха през години.

Признание

robopartans-empowerНаградата Empower за изключителни млади предприемачи (II място)

robopartans-bait

Награда на БАИТ

robopartans-forbes-edit

Най-добър стартиращ бизнес

(Награда на сп.  Forbes)

forbes-robopartans-3

„30 таланта под 30 години“

(Награда на списание Forbes)

Организиране на Локална академия “Robopartans”

Основната цел на Robopartans и мрежата от партньори е да подобри образованието в сферата на техническите науки и ИТ като предоставя необходимата учебна програма, материали, иновативни методологии, средства, процеси и сертификати на организации и физически лица. Постигаме целите си, като включваме от 8 до 16-годишни ученици в занятия с роботи и други занятия за по-големи ученици.

Robopartans съдейства на локални академии, които ще работят с ученици в областта на техническите науки. Съдействието се изразява в обучение на инструктори, предоставяне на цялото необходимо знание за успешно провеждане на занятията, инфраструктурата от интернет сайтове и софтуерни решения и подкрепа за оперативната дейност в Локалната Академия.

Цена

Организирането на Локална академия “Robopartans” включва два разхода:

 • Първоначален разход за обучение, инфраструктура и поддръжка

 • Достъп до учебна програма – Локалните Академии може да достъпват учебната програма за фиксирана цена за всяко участие на ученик в ниво.

Предимства

 • Академията обучава ученици, следвайки установените от Robopartans процеси. Организацията също така разполага с гъвкавост да въвежда подходящи промени в предоставените процеси;

 • Академиите получават учебната програма на фиксирана цена за всяко участие на ученик и може да финансират дейността си по подходящ за тях начин – правителствени фондове, такси от родителите, спонсорства от донори.

Изпратете запитване за академия

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон

  Вашето съобщение

  Прочетете пълният документ с детайлна информация за академиите на Robopartans.

  Свали  

  Свържете се с нас:

  academies [at] robopartans [dot] com

  +359 88 6060 295

  Leave a comment