Роботика 'ФИ' през лятната ваканция. Регистрирайте се.

Лятната ваканция – с наслада се радвате на безгрижното лято, което ви очаква.

Ден първи – спите до късно. Малко след като се събудите се стъмва. Няма уроци, няма домашни, няма ставане преди първи петли. Истинско облекчение.

Ден втори – програмата се повтаря, започвате да гледате всички сериали, които се е налагало да пропускате заради някое ненадейно изпитване. Така минава цялата седмица.

Ден дванадесети – лежите на дивана и гледате в една точка. Ще падне ли таванът или не? Това е въпросът…

Ден тринадесети – дните минават все по-бавно, дори и хубавото време навън не ви радва, нещо ви липсва.

Ден n+1, иска ви се да направите нещо интересно, да излезете навън, но всичките ви приятели и съученици са заминали. Нищо, диванът е отново на ваше разположение…

Позната ли ви е тази история? Дали случайно не се повтаря всяко лято?

Направете нещо забавно и различно това лято. Регистрирайте се за „Курс по роботика с Лего. Ниво ‘φ’. Това е първото ниво. Кръстили сме го така от уважение към числото ‘φ’, което е равно на 1.618… и не е много далеч от 1. Повече за занятията може да прочетете на страницата ни Роботика ‘φ‘. Групата е малка и местата свършват бързо.

Ще можете да научите много нови неща. Ще бъдете оригинални. Ще мислите, създавате, конструирате, програмирате и състезавате. Може да разгледате страниците ни Галерия и Видео и да видите какви роботи щъкат в училището по роботика.

Related Posts

Comments (2)

Много добро описание на безделието на лятната ваканция. Няколко лета по-рано и аз самия търсех спасение от дивана и тавана ;- )))

Цветослав Кожухаров

Всичко ми е много интересно, но ако може някой да ми каже, защо за бога не празнувате в Плевен, защото много искам да Ви гледам и ако може да участвам. Лично аз съм голям фен на LEGO, обичам да свързвам някакви жички(в повечето случаи нищо не става и за това легото си сеги сглобено във формата на роботи, коли или някакви изван земни машини). Така че ако някой чете този коментар нека поне да ми пише на e-maila (изтрит от администратора, за да предпазим Цветослав) ili na Skype (изтрит от администратора, за да предпазим Цветослав):
Предварително БЛАГОДАРЯ … 😉

Leave a comment