Благодарим за положителния отзив!
Още повече Ви благодарим за всеотдайността и професионалната работа за усъвършенстване не само на техническите знания и умения на детето, а и за личностното му израстване и развитие!
Ние като родители, разчитаме на Вашата обратна връзка и с готовност ще съдействаме, за да постигнем заедно още по-добри резултати.
Силвия, родител

Благодаря за отзива и за усилията да учиш Александра. […] Радвам се, че успяваш да уловиш вниманието ѝ, на мен ми е все по-трудно! Надявам се все по-голям процент от ината ѝ да бъде канализиран в посока учене! Харесва ми атмосферата в школата, преподавателите, които съм срещнала досега, възможността родителите да видят какво са работили децата им! Благодаря ви!
Галя, родител

Здравейте, Сам! Пиша с известно забавяне, но не мога да не го направя. Бих искала и аз да споделя личните си впечатления за работата си с Вас. Колкото и да е странно за времето, в което живеем, аз съм впечатлена от Вас и екипа Ви. Рядко се намират хора с умение да комуникират с деца, отдавайки им нужното внимание и респект. Вие дадохте не само знания и удоволствие на детето ми, но и нещо лично, от себе си. А то е най-ценното за едно несигурно и подрастващо момиче, да намери отговори с Приятел, а не с някакъв непознат. Имате невероятен педагогически подход и според мен сте създаден за работа с деца. Мога само да си пожелая в живота на децата ми да има повече хора като Вас и да се надявам на нови срещи, винаги когато сме във Варна. Хубав ден от мен и успешна нова учебна година на целия екип.
Добрина, родител

Иво е много впечатлен от занятията по роботика. Мисля, че това което правите за децата е чудесно – учите ги да мечтаят, да виждат реализирани малките си желания и мечти. Съжалявам само че занятията няма да продължат през ваканцията, особено, когато децата имат толкова свободно време и не знаят как да го оползотворят градивно и пълноценно. Ако има някаква възможност занятията да продължат, ще бъде много добре. Разбирам, че това са разходи, но съм сигурна, че има много родители, които разсъждават като мен и да са готови да заплатят децата им да правят нещо положително, развиващи и интересно, вместо по цял ден да седат и да „затъпяват“ в някакви безсмислени игри на компютрите си вкъщи.
Благодаря, че дойдохте в нашия град и давате храна за мечтите на сина ми.

Ц. Недева, родител

Бих искала да изкажа възхищението си от Иван – младежът провел занятията по роботика в люлинския клон на 13 и 14 септемвтри 2016г., който демонстрира не само професионализъм, но и педагогически умения на завидно високо ниво. Прекрасен младеж, лесно осъществяващ контакт с децата, действащ като умел психолог, достигащ до всяко едно сърце; даряващ не само познания, но и спокойствие, увереност и много усмивки у децата. Моите адмирации, както към въпросния преподавател, така и към тези, които са го приели в екипа си, благодарение на което всяко дете, докоснало се до неговите умения и излъчване, е истински щастливец.

Н. Борисова, родител

Благодаря ви.
Ужасно ми харесва начина по който си вършите работата. А още повече ми харесва, че сте млади хора, намерили начин да се организират и да правят нещо хубаво!!

Пожелавам ви успех. И дано да надградите и да направите още по-голяма организация, която да ви носи достатъчно пари, за да живеете достатъчно добре в изстрадалата ни държавица.. 🙂

Г. Стоянова, родител

Не съм предполагала, че Звездин Бесарабов /който беше в курса при вас/ ще се насочи към програмирането и ще участва в толкова много състезания покрай училището, което учи НПМГ и да печели. Това за мен означава, че въпреки че се справяше трудно в Робопартанс, той ми е дал известни основи и/или интерес.

Виждам, че продължавате и прогресивно се развивате.

С. Бесарабова, родител

Моят внук Тристан Фор, който живее в Мадагаскар и всяко лято прекарва 1 – 2 месеца в България, беше ваш курсист за първи път миналото лято в курс за началното ниво Фи.

Ще се радваме и това лято да продължи с вас.

Мирослава Дикова, родител на родител

Много благодаря за мейла и споделените впечатления за работата на Емил по време на курса.

Благодарим Ви за вниманието, което им отделяте и за знанията и уменията на които ги учите по начин, който им допада и поддържа постоянно интереса им! Благодаря и за работата в екип, която стимулирате!

Поздрави и успех!

Продължавайте все така стремително напред! 🙂

Цвета Попова, родител

Искам да споделя, че синът ми Калоян  идва с голямо желание и интерес на курса по роботика. Научава нови неща и развива техническа мисъл. Това му помага при подготовката по предметите в четвърти клас: Математика и Човекът и природата. Например:  на курса по роботика научи за  окръжност и траектория. Така при преподаването на този материал в часовете му беше лесно. Калоян ми споделя, че понякога се затруднява при програмиране  движенията  на робота, но това не намалява интересът му към роботиката. Освен, че получава нови познания,  детето се забавлява.

Затова ще продължи курса по роботика.

Светлана Каталиева, родител

Вчера след курса (ниво А – 13ч.) Калоян беше най-щастливото дете. Разказваше с такъв ентусиазъм, как групата в която е бил, направили си всичко първи и робота им казал: hello и  goodbye: „Искам по цял ден да съм на роботика“ – каза Калоян.

Много е запален.

Чудесен курс, чакахме цяла година да пораснем. Определено си струваше чакането.

Отново, Благодаря за прекрасното време, което детето ми е прекарало с Вас.

Александра Камбурова, родител

Разбира се, че нямам нищо против да включите снимки със сина ми Кристиан в сайта си. Това е гордост за всяка майка, не само за детето й. :)

С удоволствие ще продължим занятията по роботика, но НЕ В УЧЕБНО ВРЕМЕ, защото той започва други уроци и се притеснявам, че вниманието му ще е преимуществено и очаквано приковано към вас. ?

Живот и здраве лятото продължаваме с всичка сила, а може и дори по-рано. На този етап, обаче, още не мога да преценя кога точно.

Благодарим, че ви има.

Продължавайте все така стремително напред! :)

Аделина Жекова, родител

Благодаря за това, че направихте детето ми щастливо по време на курса и за това, че му показахте един нов свят. Той определено е мотивиран да продължи, но за съжаление може би чак  следващото лято ще може да се включи отново!

Цветелина Рангелова, родител, IBM

Ако мога да препоръчам нещо с цялото си сърце и то да не е книга на ROI, то това е училището по роботика ROBOPARTANS.

Десислава Бошнакова, родител

Здравейте Кирил,

Благодарим за прекрасните часове, които нашите деца изкараха с Вас. Поздравления за разчупената форма на преподаване. Нямате идея, колко много заредихте потенциала и желанието на децата ни да творят. Гордея се, че в България има креативни умове, готови да дадат максимум чувства, максимум знания, максимум качество. Доказахте, че училището може да бъде радост, може да бъде мисъл, може да бъде възпитание. Гордея се и със себе си, че пренебрегнах „доброжелателите“, които ми казваха: Абе, за какво му е на детето, я си го остави да почива, не си давай парите!“. Не знам как е в „чужбинско“, но у нас, когато видиш крайния резултат се чувстваш окрилен и разбираш, че парите, които си вложил са нищожни. Синът ми Мартин, който взе участие тази година в началото на юли в занятията в категория от 6г. до 2-ри клас и днес говори с голяма обич за Вас като преподавател и човек. Моята Майка, която е пенсиониран начален учител също говори с възхита за умението да контактувате с децата и да творите заедно. Нашето държавно образование може да почерпи много от Вашите инструменти на работа и от обичта, която струи от сърцата Ви. Горещо Ви поздравявам за труда, който полагате и нашето семейство се е вписало във фен клуба на Робопартанс. Новите занятия за октомври 2010 ми се виждат толкова далече ….

С приятелски поздрав, Десислава Бабанска
Десислава Бабанска, родител

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Отзив