Роботика за големи. Не е нужно да сте просто публика!

Роботиката е интересна и може да научи на много всеки независимо от възрастта. Досега организирахме редица мероприятия за ученици (като курсове, демонстрации, работни срещи и състезания) и завършилите училище трябваше просто да гледат отстрани (като публика в Зала 1).

Сега всеки, дори и отдавна завършилите училище, може да споделят знанията и забавлението с нас. Не е нужно да сте нобелов лауреат, за да сглобите няколко робота от Лего. Трябва ви единствено желание и ентусиазъм, а ние ще ви съдействаме с всичко останало.

Можете да се регистрирате за занятията за големи и сами да конструирате и програмирате роботи. Можете да направите подарък на свой приятел или колега, или пък да сплотите колектива с малко сумо състезание.

Бележка: Наша цел е систематизирано да ви представим възможностите на сензорите, моторите и програмните езици използвани в комплектите Mindstorms на Лего. Ако имате обаче добри технически познания, разбирате от програмни езици, механика, предавки и т.н. и просто искате да „разцъкате“ роботите, ще се съобразим с вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *