Превърнете се в Иноватор само за 2 години. За да можете да създавате, изграждате, експериментирате, с две ръце да променяте и да се реализирате в дигиталния и инженерен свят около себе си. Директно разполагате с достатъчно знания да намерите реализация и развитие в света на информационните технологии. Без значение от възрастта, стига да сте 13+.

Със структурирани и лесни за следване 4 модула от Перфектния Технически Курс интегрираме всичко, което трябва да знаете от протичането на ток в платката до кода, която управлява устройствата. Пълен, широк спектър на запознаване, за да можете да се концентрирате след това и да станете професионалист в насоката, в която вие сте решили. Умни устройства, Програмиране, Мобилни приложения, Изкуствен интелект, WEB приложения, Вградени Технологии. Получавате знания не просто как да консумирате устройства и продукти, а как да ги създавате. Без досадни и неразбрани схеми. Всичко в 3D инструкции.

Решаваме всички проблеми особено това как да вмъкнете този ангажимент в натоварената програмата на вас и на вашия ученик. Реализираме го отдалечено. Получавате цялото ни съдействие отдалечено, а ако се затрудните на някой проблем всеки първи петък от месеца може да ни посетите в лабораториите ни, заедно да го преборим. Този отдалечен процес учи на най-трудното нещо в света на техническите науки – „как да учиш самостоятелно“, и понеже сме минавали от там и знаем колко е трудно сме постоянно до вас да ви помагаме и насочваме и дори да дойдете на място в лабораториите ни, да преборим проблемите заедно.

При успех над 75% получавате и сертификат за всеки един от модулите.

Всичко това, чрез Перфектния Технически Курс. 4 модула по 4 месеца, в които участвате Смесено (Дистанционно + Отдалечено) на цена от 240 лв (с две седмици пробен период) за годишен достъп и още около 500-700 лв за хардуер, който след това остава за вас.

Започнете с Първи Модул – Разработка на Умна Кола. Следващите групи за смесеното участие започват от 15-ти юни 2018.