Какво е смесен (дистанционно-присъствен) курс?

Вие работите отдалечено, ни помагаме редовно онлайн. При проблеми, които не можем да решим отдалечено се срещаме всеки първи петък на месеца в щаб квартирата ни.

Защо?

Разговаряте със студент по технически науки, особено ИТ специалности и го питате какво правят в университета. Отговорът винаги е: „Предмет 1 е хубав, предмет 2 става, предмет 3 и 4 ходя само на упражнения. Но ако искаш да се развиваш трябва да си четеш самостоятелно„. И така трябва да бъде.

Трудността на самостоятелното учене е, че като се сблъскаш с проблем почти няма кой да ти помогне. Другата трудност е, че отнема време и търпение човек да се научи да го прави, и рядко има кой да му помогне.

„Ние искаме да променим това!“

Не всеки може да посети занятията на живо в осемте ни академии в страната. Възможно е графикът ви да не позволява да участвате през учебния срок или през лятото. Може да желаете да преминете през материала с темпо различно от това, което сме предвидили ние.
С дистанционния курс получавате достъп до учебните ни материали и можете да работите самостоятелно вкъщи, като получавате редовна обратна връзка от преподавателите на Robopartans и всеки първи петък на месеца сме отделили време за вас да дойдете и на място, да дискутираме на живо ако има въпроси и затруднения.

Пробният период е от 2 седмици. Ако не сте доволни ще върнем вашата такса за регистрация.

Преподавателите са постоянно с вас

От вас се очаква да предавате решения на задачите във вид на снимки или други изрично указани файлове. Нашите преподаватели ще оценяват работата ви всеки петък и ще ви дават насоки и обратна връзка. Щом решите успешно повече от 75% от задачите ще получите електронен сертификат със защитен сериен номер. Ако много големи проблеми са се случили и не можете да продължите, всеки първи петък ви чакаме и в щаб квартирата ни да ги обсъждаме.

За кого са подходящи дистанционните курсове?

За пораснали ученици, които могат да работят фокусирано самостоятелно. За пораснали ученици, които искат да се научат да работят самостоятелно. Подходящи са и за ученици, които могат да работят под надзора на родител или преподавател, който да ги мотивира и следи прогреса по курса.

Продължителност на курс и срок на достъпа

Абонирате се за достъп до учебните материали за една година. През този период можете да получавате помощ от преподавател и да завършите множество курсове достъпни на платформата ни за електронно обучение.
Един курс е съставен от учебен материал за 14 занятия. Занятията са с типична продължителност около два часа в присъствена група. Колко време ще отнемат на човек, който ги използва дистанционно зависи само от отдадеността на човека. Ваша воля е да прецените за колко време да „изконсумирате“ 30ч работа. Може да е за месец, по два часа през ден, или дори за една седмица пълно отдаване на задачите.

Кои курсове са достъпни като дистанционни курсове

Перфектният технически курс: Модул 1 „Умна кола“. Как от стара количка с дистанционно да си направите количка със сензори и свързана с интернет. За да можете да следвате курса, трябва да закупите хардуер. Можете да закупите частите по отделно по списък [link] или да поръчате комплект от магазина ни: посетете тук.

Очаквайте скоро Начална роботика с LEGO: модул А или модул ФИ. Уточняваме, че за курсовете по LEGO роботика ви е нужен комплект, който да използвате у дома. Възможно е да разполагате с такъв от приятели, а е възможно и да поръчате комплект от магазина ни: посетете тук.

Очаквайте скоро Въведение в езика Python. Най-широко използваният език за обучение по програмиране. Този курс не е обвързан с покупка на комплект и изисква единствено компютър или лаптоп с минимални параметри.

При въпроси можете да ни се обадите:

087 6 256 413 – Алекс

Или да ни пишете:

remote във robopartans точка com