Конкурс „Lego град“

До всички фенове на училище по роботика “Robopartans” представяме ви нашата игра “Lego град”. По-долу сме описали правилата на играта малко по-подробно, но за тези, които бързат да се включат казваме и даваме старт на играта. Играта се състои в това, всеки участник да построи град от лего части, после да го снима и да ни изпрати снимката с три имена, град, възраст и телефон за обратна връзка, а ние ще публикуваме всички снимки в нашия инстаграм профил, където най-популярната (с най-много харесвания) ще спечели нашата награда- безплатен курс по роботика или робо парти.

 

ЧАСТ 1. Организатор на играта

1.1 Играта „Lego град“, наричана по-нататък Играта, се организира и провежда от училище по роботика “Robopartans”,  София, ул. „Андрей Сахаров” №25, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. Официални правила

2.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията на описаните по-долу правила на Играта, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на сайтa www.robopartans.com за целия период на Играта. Повече информация може да бъде получена на телефон: +359 887 762 687.

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.robopartans.com

2.4. С участието си в Играта участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Играта.

2.5. Базата данни и онлайн сайтът на Играта ще са поддържани и управлявани от училище по роботика”Robopartans”.

ЧАСТ 3. Територия на провеждане на играта

3.1. Играта се организира и провежда на територията на Република България. Наградите се осъществяват в София от Робопартънс Младост и във Варна от Робопартънс Варна.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Играта имат право да участват всеки желаещ.

 

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

5.1. Играта се разделя на 3 етапа.

5.1.1. Първият етап стартира на 08.04.2019 г. и продължава до 30.04.2019 г. /включително/. През този период на време участниците трябва да изпратят на www.robopartans.com една снимка с тематика “Lego град”, трите имена на участника и телефон за връзка, ако участника е под 18 години се добавят две имена на родителя и телефон за връзка.

5.1.2. Втория етап на играта стартира на 02.05.2019 година и приключва на 31.05.2019 година. През този период на време всички снимки получени в периода на 08.04.2019 година до 30.04.2019 година ще бъдат публикувани в instagram профила на училище по роботика “Robopartans” (https://www.instagram.com/robopartans/). .

5.1.3. Трети и финален етап, на 03.06.2019 ще бъде обявен победителя в играта.

 

ЧАСТ 6. Механизъм на играта

6.1. За да участва в Играта, участникът трябва да е изпратил снимка, име и години на участника, име на родител и телефон за връзка на  school@robopartans.com до 30.04.2019 година. На 02.05.2019 година всички получени снимки ще бъдат качени в инстаграм профила на училище по роботика “Robopartans” (https://www.instagram.com/robopartans/). От периода 02.05.2019 до 31.05.2019 година.Снимката с най-много харесвания е победителя е играта.

ЧАСТ 7. Описание на наградата

7.1. Наградата в Играта е по избор – безплатен курс по роботика (редовни групи или интензивни групи) или безплатен рожден ден в парти център “Robopartans”( “Парти пакет”). Наградата се изпълнява от Робопартанс Младост и  Робопартанс Варна.

ЧАСТ 8. ПУБЛИЧНОСТ

8.1. С участието в тази Игра участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, техните имена могат да бъдат използвани от Организатора в интернет материали, за което Организатора не им дължи заплащане. В допълнение на предходното, участниците дават съгласието си Организаторът или оторизирани от него лица да ги търсят на предоставен от тях телефон за контакт по време и във връзка с Играта, а също и в период от 6 месеца след края ѝ.

8.2. С участието си в играта участникът дава авторското право организаторът да използва снимковия материал получен по електронен път за целите на играта- а именно публикуването на снимката в instagram профила на училище по роботика “Roboprtans”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *