Целодневна занималня – „Робоприключенци“

summercampv1

Лятото наближава и с радост ви съобщаваме, че сме измислили как да го направим незабравимо. Съвместно с „Мачирски спорт“ организираме целодневната занималня „Робоприключенци“ – за всички откриватели между  2-3 клас.

Програмата, която сме подготвили, ще стимулира както мисленето на приключенците, така и тяхната физическа активност. Време е за забавление!

Сутрин ще конструираме и програмираме ЛЕГО роботи, а след това с опитните водачи от „Мачирски спорт“ ще покоряваме природен парк Витоша и по-точно местността Офелиите.

Подготвили сме много игри и забавления – ще се катерим по изкуствена стена, ще се спускаме по „алпийски тролей“ над река, ще стреляме с лък, ще се учим как да се държим в планината и, разбира се, как да опазваме природата.

Първата група ще поеме по вълнуващия път на познанието в сферата на технологиите и любовта към природата на 17 юни 2019 г.

Ето и останалите дати, включени в календара:

  • 17 юни – 25 юни
  • 26 юни – 04 юли
  • 08 юли – 16 юли
  • 17 юли – 25 юли
  • 05 август – 13 август
  • 14 август – 22 август
  • 23 август – 02 септември
  • 03 септември – 11септември

Ако се чудите дали това е подходящата занималня за вашия любопитен откривател, който може и да има, а може и да няма никаква техническа подготовка, нека ви разкажем повече за заниманията с роботи.

 

ЛЕГО роботиката е ефективен и забавен начин за учениците да усвоят и приложат знания в областта на физиката, математиката, информатиката, информационните технологии и дори английския. Необходими са само ентусиазъм и въображение.

С комплектите LEGO Mindstorms, които това лято ще използваме, учениците имат възможност да разработват, програмират и контролират модели от реалния свят. За да се планира, тества и модифицира поведението на роботите, използваме специално разработен софтуер.

Всичко това ще се случи в училище по роботика Robopartans – офис Младост. А след това отиваме в планината, за да подишаме чист въздух и да се позабавляваме и сред природата. Какво лято ще е иначе?

Цената за 7 занятия е 339 лева, като при второ дете от семейството е 279 лв.

Цената за 14 занятия е 645 лева, като при второ дете от семейството е 545 лв.

Можете да се запишете за занималнята „Робоприключенци“ в офиса на училище по роботика Robopartans – Младост (София, бул. “Андрей Сахаров” №25а, ул. „Андрей Сахаров“ 1124, София) тел. 088 776 2687 или на мейл: school@robopartans.com , както и в офиса на Мачирски спорт (ул. „Цар Иван Шишман“ 19, 1000 Център, София) тел: 02 981 5712 и на мейл: reservations@machirski-sport.com

 

За повече информация може да се обърнете на посочените телефони.

 

Leave a comment