Какво да прави вашето дете във Варна това лято

Какво да прави вашето дете във Варна това лято

Скъпи родители, искате ли да узнаете дейности, с които могат вашите деца да се занимават през лятната ваканция? Целта на тази статия е да Ви поканя да участвате в нашето събитие, което организираме с помощ на Социалната Чайна във Варна.

Това ще е едно събитие, което ще помогне за популяризирането на организации занимаващи се с обучението на деца. Целта на това събитие да Ви покажем, дейности с които могат да се занимават вашите деца през лятото и през следващата учебна година. Събитието ще е с продължителност 2 астрономически часа на 27-ми Май, събота, от 18:00 в Социалната Чайна и 5 организации ще имат на разположение по 15-20 минути за да представи своята дейност и да отговаря на въпроси на присъстващите.

Ще се радваме нашето събитие да помогне на Вас и децата Ви да изберете най-интересната дейност за него, която ще му предостави забавление в ученето. Ще се радваме да се запознаем лично на по чаша чай.

 

Очакваме Ви събота на 27 Май в Социалната Чайна, да разберете с какво може да се занимава вашето дете през това лято във Варна.

За повече новини последвайте събитието във Фейсбук.

Регистрирайте се

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *