За Робопартанс Пловдив

Днес искаме да ви разкажем за Робопартанс Пловдив. Това е първата външна академия на Робопартанс основана на франчайз принцип, която функционира от февруари тази година.

Има няколко много интересни факта за академията в Пловдив.

Първото е чистотата – щом влезете там трябва да си събуете обувките, или да си сложите полимерни терлички на обувките, като в операционна зала. Щом видяхме базата им, си пожелахме един ден и офисите ни във Варна и София да бъдат такива!
rbp-Plovdiv-room

Второто е интересът на учениците – почти 100% продължаващи ученици от първо към второ ниво. Когато учениците и родителите са доволни, няма нужда да говорим повече за качеството на услугата.

Третото са преподавателите – Виктория беше първият сертифициран от нас преподавател в Пловдив, която изнесе тежестта на първите групи и първите демонстрации заедно с Даниела.
Стефан се сертифицира много скоро и то с шеметен успех.
За да се сертифицира преподавател при нас, той се обучава два месеца по програмиране и работа с деца, и след това държи тест. Такъв тест държаха и четирима преподаватели за наша академия в Русия. Можем да похвалим Стефан, че получи резултат по-силен от най-добрия резултат на руснаците!

ViktoriaStefan

Разбира се, описаните факти са само витрината на академията в Пловдив. Зад кулисите има още няколко души, които полагат ежедневни грижи цялата система да работи гладко и се грижат за организацията извън дните със занятия.

Желаем успехи на Пловдив и се радваме, че обогатиха екипа ни със своите знания, подход и присъствие!

Leave a comment