Локална академия по роботика в Пловдив от февруари 2014

Много ми е приятно, че мога да напиша първата си статия за тази година с новината, че от февруари месец в Пловдив ще имаме Локална Академия по роботика “Robopartans”.

Занятията предвиждаме да започнат от 22-ри февруари. Формата за регистрация е на https://robopartans.com/register/plovdiv/. Регистрирайте се преди местата да са свършили. Групите ще са в събота сутринта и след обяд. Ще се водят в Детски учебно-занимателен център Green Magic (http://greenmagicbg.com/), които са и нашите партньори за града.

Историята ни с град Пловдив започна още от месец май 2011 година. Тогава за първи път бях на StartUp Plovdiv, събитието за предприемачи, на което да търся потенциални партньори и преподаватели. На долната снимка дори участвам в дискусията как да бъдем предпиемачи (с бялата риза в средата)219384_150202328381377_3380166_o

Последваха над 7 интервюта, може би над 10 изкарани от различни кандидати тестове, пътувания между Пловдив и София и много много дълъг път. Вярвам, че и учениците от Пловдив имат право на достъп да знанията, които предоставяме. Надяваме се да успеем да поемем всички желаещи.

Leave a comment