Пловдив

Предстоящи групи

С цел високо качество на обучението продължителността на един курс е 14 занятия. Това, което ни подтикна към това решение е, че един ученик не може да се научи да програмира и да конструира роботи за 2 месеца, и както знаете нашата главна цел е учениците ни да научат, колкото се може повече за роботите и програмирането, за да могат тези знания да им помогнат в бъдеще. Цените на редовните курсове са 290 лева (2х145), и 390 лева (2х195).

Къде?

ул. Порто Лагос 47, Riva Center

Адрес

Занятията се провеждат на адрес: ул. Порто лагос 47, Riva Center (карта). Точните дни и часове са изброени в таблицата по-горе.

За контакти

087 999 08 93 – Мариана

088 60 60 295 – Алекс

Или да ни пишете:

plovdiv@robopartans.com

Защо роботика е нужна на децата?

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи. Може да усвои много практически знания, а също така и да приложи наученото в училище по физика, математика, информационни технологии. С комплектите LEGO Mindstorms децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят (пр: роботи животни).

Отстъпки за братя и сестри

За братя и сестри записани заедно за нива, получавате отстъпка 10% от таксата за всяко дете.

Такси

Цените на курсовете за учебен срок от 14 занятия са 290 лв за 2-3 клас и 390 лв за 4-7 клас. Плащането на две вноски е възможно и е необходимо предварително да ни информирате!

График на занятията по дни

Занятия събота

Занятия неделя

 

Изберете възрастовата група, която Ви интересува: