Модериране на събитие за логистиката и транспорт

На 30 октомври бях поканен да бъда модератор на “точното място, с точните хора, в точното време” както бе мотото на организираното от списание Логистика събитие, под наслов – “Продукти и решения (за транспорт и логистика)”.

Поканата бе изненадваща за мен. Въпреки опита ни с интеграцията на различни ИТ решения останах изненадан когато Марин от списание Логистика ме покани да водя панел от събитието.

Kiril_1

В моя панел участваха Стефан Янчовичин от NaviTranz, Иво Генчев от Транзит и Мирослав Петров от Vivacom, които споделиха опит в интеграцията на ERP решения към логистични компании (Янчовичин и Генчев) и някои интересни моменти от изграждането на интернет инфраструктура за бизнеса (Петров).

Незнайно защо през първия панел на няколко пъти се спомена Y-поколението, което бе дефинирано като родените 1980-1990, които не били много “надежни” работници, обичали и да спортуват, а не просто да ходят на работа и тн и тн (всичко разбира се в добрия тон и закачка). Както можете да видите на снимката по-горе аз, който спадам към Y-поколението, противно на очакванията съм се “барнал” с костюм, риза, дори бях сложил една вратовръзка в джоба на сакото за всеки случай. 

Kiril

С две думи – толкова ми хареса да съм модерато, че ако имате събитие, звъннете един телефон 😀

 

Leave a comment