Направи курс по роботика в твоето училище

Цел

Тази страница описва как с наше съдействие възможно най-лесно и качествено да организирате извънкласни занятия по роботика във вашето училище.

Роботиката е невероятен начин да предавате практически и теоретични знания на ученици. С времето ще видите как те ще престанат да се чудят защо учат “математика”. Роботите са реални триизмерни обекти, които те трябва да конструират и програмират, напълно самостоятелно, като така решават поставените от учителя задачи.

Повече за самата програма “УСПЕХ” на МОНМ можете да прочете на http://uspeh.mon.bg/

Кои сме ние

 • Ние сме екип ИТ специалисти и инженери с огромен интерес, възможности и опит в сферата на образованието.
 • Искаме да направим света, поне този около нас, малко по-добър.
 • Организираме занятията в три града и имаме партньори на два континента.
 • Работили сме с хиляди ученици от 1-ви до 12-ти клас.

Защо го правим

Правим го, за да можем да запалим и обучим всички ученици в България в сферата на информационните технологии, роботиката, математиката и като цяло техническите науки.

Ние можем да ви предоставим:

 • Документи за програмата УСПЕХ – всички документи необходими за организиране на занятията във вашето училище по програмата. Надяваме се така да ви улесним с кандидатстването.
 • Робот LEGO Mindstorms – ще доставим директно до вас робот LEGO Mindstorms на компанията LEGO за провеждане на занятията (тръгнете с един и ако прецените, минете към повече роботи). Получавате и необходимия софтуер за провеждане на занятията.
 • Програма за обучение  – доказала се сред хиляди ученици на “Robopartans” програма за обучение. 14 теми с инструкции за построяване на 14 робота. Пълна с въпроси и задачи, с които да предизвиквате и подтиквате учениците да научат повече.  Специално модифицирана спрямо малките детайли на училищното образование. Можете да реализирате занятията в рамките на един или два срока. Програмата е разработена от международния съдия в състезания по роботика и основател на Училище по Роботика “Robopartans” – Кирил Митов, със съдействието на целия екип на училището.
 • Консултации – възможност за консултации във всеки един момент с екипа на Училище по роботика “Robopartans” при всякакви въпроси, свързани с роботите и занятията.
 • Напълно безплатно ръководство за работа с роботите – разработено и изпробвано сред десетки преподаватели в София, Варна и Бургас. Ръководството ще ви помогне да навлезете бързо в материята и да можете да предадете  знанията на ученици.
 • Напълно безплатен достъп до софтуера за управление на сертификатите на Robopartans – след края на обучението учениците получават сертификат за придобитите знания. Ние ще ви дадем възможност напълно автоматизирано да издадете, разпечатате и разпространите в интернет пространството и във всички социални мрежи, сертификати на вашите ученици. Така изключително лесно ще популяризирате до всички приятели на ваши ученици успехите на вашето училище и ще представите сред тях невероятния ви екип организирал занятията по роботика.
 • Напълно безплатна демонстрация пред учители и ученици във вашето училище от преподавател от училище по роботика “Robopartans” – единствената ни молба е за градове извън, София, Варна и Бургас да се групирате няколко училища, в които да проведем демонстрации, в рамките на ден. Така ще използваме и нашето време ползотворно.

Обучение на обучители

Преподавателят във вашето училище получава ръководството, литература и постоянната връзка с нас, с които успешно да реализира занятия с ученици. Също така обаче, имаме желание и възможност да организираме обучения на обучители в цялата страна, които да получат всички необходими знания за обучение на други преподаватели и да бъдат сертифицирани по международната програмата Robopartans Senior Mentors.

Част от фирмите, които ни подкрепиха през години.

Признание

robopartans-empowerНаградата Empower за изключителни млади предприемачи (II място)

robopartans-bait

Награда на БАИТ

robopartans-forbes-edit

Най-добър стартиращ бизнес

(Награда на сп.  Forbes)

forbes-robopartans-3

„30 таланта под 30 години“

(Награда на списание Forbes)

Нашето предложение

В зависимост от броя на включилите се училища ще можем да постигнем оптимална цена на роботите при закупуване от производителя.

Пишете ни сега на sales@robopartans.com с тема на писмото “Програма “УСПЕХ”, за да може и вашето училище да организира занятия по роботика и да се включи към инициативата. Можете да ни намерите и на 0878 933094 или на 088 60 60 295.

Изпратете запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Свържете се с нас:

 sales@robopartans.com

+359 887 762 687