Нов адрес на Робопартанс София (и повече за това какво се случи)

Ще отговоря на въпросите:
Къде се местим, Защо и какво се случи, Какво следва през следващата година

Къде се местим?

Точно преди 6 дни се наложи да преместим офиса ни в София.
Новият ни адрес е в търговска/бизнес сграда – Младост, бул. Александър Малинов 51, сграда Метро Сити, етаж 3, офис Б4.
Като влезете в сградата през централния вход от към бул. Александър Малинов веднага в ляво са ви асансьорите.
След 3 седмици сградата ще има и топла връзка с метрото, а сега е на 5 минути пеша.
Събота и неделя можете да паркирате свободно.
(Всичко изглежда супер само хората да не се окажат фантомни)

Ето и връзка към карта:

The building of the New Office of Robopartans

Защо и какво се случи?

От кооперации в центъра на София просто ни гонят. Два пъти вече ни се случва. Изглежда занятията по роботика са малко по-шумни от езикови курсове. В същото време наемите на зали в центъра ще направят цената на занятията непосилна за много родители и ученици. Много от централните улички също така са доста неудобни за спиране с кола и много родители са ни правили забележка.

Решението ни бе да се преместим извън центъра, като в краткия срок се спряхме на супер комуникативното място с директна връзка с влаковете на метрото. В бъдеще ще обмислим допълнителни зали, които да са северозападната част на София и така местата да са удобни за повече ученици.

Трябва ни офис, не просто зали

Екипът ни разработва материали и софтуер в сферата на обучението по роботиката. Имаме нужда не просто от зали. През седмицата ни трябва офисно пространство за заснемане на видеа, за разработка на софтуера, за комуникация с потребители. Затова схемата остава същата – през седмицата ще използваме мястото като офис, а през съботите и неделите ще се борим да продължим да работим с ученици.

Какво следва през следващата година

Материалите ни ще станат изцяло достъпни онлайн и както сега училища и организации по цял свят ще могат да ги ползват да реализират обучения по роботика.
София, Варна, Пловдив са ни достатъчни за България. Надявам се сме създали средата, в която и други организация да видят смисъл в обучението на ученици в сферата на техническите науки и да влезнат на пазара.

Leave a comment