Фабрика за роботи!

“Innovation is Great Britain”

Между 09.05 и 13.05 в София се провежда Софийски фестивал на науката“. Организатор е British Council и форум Демокрит, а мястото на провеждане  – паркът Заимов. Целта на събитието е да популяризира науката, предимно сред подрастващите. Ето защо много се зарадвахме, когато получихме покана да се включим.

По време на четирите дни на фестивала, “Фабриката ни за роботи” ще организира общо 6 работни срещи, всяка с 15-16 деца. За наша радост, обаче, интересът към нея е доста по-голям отколкото имаме възможност да поемем. Затова ни се наложи да въведем записване за участие, което остави много хора (малки и големи) разочаровани. Използваме случая да им се извиним!

Решихме следващата неделя да организираме още няколко такива уъркшопа (умишлено използваме чуждицата, нали сме иноватори!), за да дадем възможност на всички демонстрирали голямото си желание, но не успели да се включат, да го направят. За мястото на провеждане още не сме сигурни, но когато се изясни, ще уведомим всички, заявили участие чрез формата по-долу. Както сигурно се досещате, много е вероятно отново интересът да е по-голям от капацитета на събитието, но ще се опитаме да направим тези работни срещи регулярни, като участието ще бъде напълно безплатно!

Leave a comment