Интензивни групи по роботика през лятото

Следващите интензивни групи по роботика ще се проведат през лятото в София и Варна . Ще се провеждат в края на юни и началото на юли като местата са ограничени до 10. Можете да се регистрирате както винаги през страницата ни Регистрация. Надяваме се и новите робопартанци да достигнат до резултати като тези.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=75Oq-g9xABI]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eJivoA70Q5g]

Comments (7)

Здравейте и от мен. Поздрави за хубавата статия- отдавна не бях чел нещо хубаво по темата. Продължавайте в същия дух :))

Много съжалявам, че местата са ограничени и че август месец няма да има групи. Групите по роботика са страшно интересни за малчуганите. Занимателни са и много полезни, защото поддържат мозъчетата на малчуганите будни. Искам да попитам каква е най-ранната възраст за тези групи. Сина ми е на 4, много се интересува, но според мен е още малък…

Здравейте.

През август ще има групи. Започват от 6-ти август.
В последните години установихме, че възрастта е около 8 години, най-ранната, в която е подходящо да се започнат занятията.

Поздрави,
Кирил

Чудесно е, че следващите интензивни групи по роботика ще се проведат през лятото в София и Варна.Със сигурност ще има много кандидати и тези…само десет места до никъде няма да стигнат и ще има върнати хора, дано от другите години се направи по-голям курс.Дано да успея да се включа в бройката.Ще бъде един много интересен , любопитен и научен курс.До колкото съм чувала хората, които ти обясняват са големи таланти и определено си разбират от работата.Желая много успехи.

Благодаря за предоставени клипчета.Наистина са стигнали до феноменални резултати и то за такова кратко време, но който си разбира си разбира така е.За курсовете чух само хубави отзиви и другата година със сигурност ще се запиша, само дано да има и да направят по-голяма група, за да има място за всички.Лятото е чудесно точно тогава всеки има повече свободно време и излиза отпуска и може да си го позволи .Добре е че и на морето го има.Децата ще се зарадват още повече.Интересно ми е дали нещо трябва да си носим от нас или всичко се получава там на място като си платим.?

Здравейте,

Всичко предоставяме ние повреме на занятията.

Би било хубаво да има такива групи целогодишно. Мисля, че децата много ще се зарадват!

Leave a comment