Владимир Чавдаров

Ученик


Влади е започнал да посещава роботика при нас още в трети клас. Той разбира за роботиката от статия в интернет и решава да пробва и да види дали ще му допадне да се занимава с роботи.

Роботиката е едно от нещата, което му е дало голям старт в живота и освен знания за роботи, той е придобил и много други умения. През времето прекарано в Robopartans той минава всички нива и влиза в отбор Electronic Lego Maniacs („ELM”), където със своите съотборници печелят отличителни награди в състезания. В тези състезания по роботика се запознава с много хора, някой  от които чужденци.

Извън роботите, в Robopartans Влади се е научил да изпълнява поставените му задачи, да използва повече въображението си и дори да води екип. Също така е придобил още едно важно умение и то е, че когато се заеме да решава дадена задача или проблем, преди това си задава въпросите „Как” и “Защо?“.

Това дете, което вече се е превърнало в голямо момче, е един от главните организатори на StarCraft2 турнирите във Варна. В Robopartans Влади получи шанс да превърне StarCraft хобито си в събития с национално въздействие. За четири турнира до сега, в един той е имал възможността да ръководи екипа за организацията, да им разпределя задачите и определено му се отдава.

На тази снимка из всички деца се крие и Влади. Оставяме на вас нелеката задача да го откриете на снимката.

 

Благодарим на Влади, че стана наш приятел и му пожелаваме да е винаги така целеустремен и амбициозен.