Станислав Станоев

Нали сте чували как не трябва да се дава много захар на децата, тъй като стават превъзбудени. Е, ние винаги сме си мислили, че Стани е на захарни стероиди 🙂

В него винаги е имало толкова много енергия, че един преподавател трудно можеше да му насмогне.

Той винаги е съдържал в себе си толкова много ентусиазъм и чиста любов, че всеки път, в който дойде на занятия (обикновено 45 минути по-рано, защото няма търпение), той трябва да прегърне някой от нас и да поздрави всички поименно и подред.

Не е тайна, че сме се оплаквали от прекалената му енергичност и че ни е било трудно да работим с него, но смейството на Стани е пример за това как с един ученик трябва да се работи и вкъщи. Той винаги е идвал с предварително прочетено занятия и огромно желание за работа. Всеки път, в който е имало проблем с него, сме получавали помощ и бърза реакция от страна на семейството му.

За две години при нас Стани е показал завиден напредък, както в знанията си, така и в умението си да “озаптява” енергията си.

Любимата ни история с него е, когато групата му беше наказана, заради лошо поведение, да научи различни части от “Опълченците на Шипка” наизуст. Стани беше единственият, който беше подходил сериозно. Появи се и още от вратата започна да рецитира. Толкова много ни зарадва, че трябваше да го заснемем.