Максим Буландо

Максим показва своя потенциал още от първото занятие. Той схваща материала веднага щом му бъде преподаден и доста пъргаво успява винаги да изпълни всичките си задачи.

В Robopartans пишем рангове, които представляват нещо като коефициенти, които използваме, за да обозначим кой в групата как се е справял и какво поведение е показал. Максим има пълен ранг от 8 (максимума) за всичките 8 нива, които е покрил до момента. За тези две години той показва непрекъснато развитие и желание за работа. В последните няколко курса той дори заема неофициалната длъжност “помощник преподавател” като помага на всички в групата си да се справят със своите задачи.

Макс е дете, което може да работи в екип с абсолютно всички и винаги достига максималния резултат. Във всяко занятие се налага да мислим допълнителни задачи, които да му даваме, тъй като тези по програма доста често не са му достатъчни.

Тази година Максим се е класирал за участие в състезанието Robotex в Естония и ще бъде част от един от отборите, които ще представят страната ни.

Ето и един от последните роботи, които Максим и съотборника му са направили: (Заданието беше да се направи робот животно по избор. Това е риба.)