Посетете нашият Youtube канал за още видеа.

Защо роботиката е важна? Къде са програмирането и техническите науки?

Роботиката съчетава пограмиране, конструиране, механика и като цяло инженерни науки и е невероятен начин начинаещи да придобият практически и теоретични знания и като по-големи да се подготвят за реални специалисти.

Училище по роботика „Robopartans“ подготвя децата, учениците, младежи и вече пораснали. Подготовката е в сферата техническите науки и дисциплини. Средствата ни са Роботика, програмиране, конструиране, моделиране, математика, електроника и интегрирането им в обща програма. Количеството неща, които трябва да научите е огромно. Ние ги структурираме и ги правим достъпни.

Реализираме академии в цялата страна и разработваме една от най-големите платформи за обучение на ученици в сферата на техническите науки с предодаватели, ученици и родители от над 60 страни по света.

“Всеки робот може да бъде велик, дори да има две различни гуми”

Научете повече и се регистрирайте за Перфектния Технически Курс
Научете повече и се регистрирайте за Перфектния Технически Курс

Робопартанс и Роботиката

Роботика в цяла България – роботика и занятия по роботика в 9 града в страната през, които са преминали на 6000 ученици в последните години. Подготвяме преподаватели и училища. Реализираме академии. Единствените, които разработваме учебниците по роботика за ученици.

Създадохме общността по роботика за ученици – Robopartans започна, когато никой не смееше да преподава технически науки, роботика и програмиране на ученици от 2-ри, 3-ти и четвърти клас. С годините и други повярваха, че могат да го направят. Един от основните ни успехи е, че успяхме да създадем тази общност от нулата, с множество състезания, участия и отбори.

Robopartans е в над 60 страни, чрез платформите ни за онлайн обучения по роботика в България и по света. Подготвяме ученици вкъщи сами, в училища, в извънклани центрове. Сертифицираме преподаватели да провеждат занятия по роботика, техническите науки и STEM.

Групи по роботика 2018

С началото на 2018 година организираме занятията в 8 града, с възрасти от 8 годишни до големи. Използваме ЛЕГО, Векс, Тетрик, Рев роботи. Програмираме с Python. Правим перфектния курс. Включете се и вие през страницата Регистрация

Рождени дни с роботи

Организираме рождени дни за деца между 2-ри и 7-ми клас. Учим докато се забавляваме! цък

Отзиви за роботиката от родители

Много благодаря за мейла и споделените впечатления за работата на Емил по време на курса.

Благодарим Ви за вниманието, което им отделяте и за знанията и уменията на които ги учите по начин, който им допада и поддържа постоянно интереса им! Благодаря и за работата в екип, която стимулирате!
Поздрави и успех!

Продължавайте все така стремително напред! 🙂
Цвета Попова, родител

Не съм предполагала, че Звездин Бесарабов /който беше в курса при вас/ ще се насочи към програмирането и ще участва в толкова много състезания покрай училището, което учи НПМГ и да печели. Това за мен означава, че въпреки че се справяше трудно в Робопартанс, той ми е дал известни основи и/или интерес.
Виждам, че продължавате и прогресивно се развивате.
С. Бесарабова, родител

Още

Какво се случва в нашия Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Част от фирмите, които ни подкрепиха през години.