Максимално приемани начинаещи ученици по градове: Варна – 60, Велико Търново – 30, Видин – (обновява се), Габрово-(обновява се), Карлово – 30, Пловдив- 50,  Русе – 20, София – 60

Защо роботиката е важна?

Училище по роботика „Robopartans“ подготвя децата и учениците от ранна възраст в сферата техническите науки. Средствата ни са Роботика, програмиране, конструиране, моделиране, математика и интегрирането им в обща програма. Роботиката е невероятен начин учениците да придобият практически и теоретични знания.

Посетете нашият Youtube канал за още видеа.

“Всеки робот може да бъде велик, дори да има две различни гуми”

Робопартанс и Роботиката

Роботика в цяла България – роботика и занятия по роботика в 7 града в страната през, които са преминали на 4000 ученици в последните години. Подготвяме преподаватели и училища. Реализираме академии. Единствените, които разработваме учебниците по роботика за ученици.

Създадохме общността по роботика за ученици – Robopartans започна, когато никой не смееше да преподава технически науки, роботика и програмиране на ученици от 2-ри, 3-ти и четвърти клас. С годините и други повярваха, че могат да го направят. Един от основните ни успехи е, че успяхме да създадем тази общност от нулата, с множество състезания, участия и отбори.

Robopartans е в над 52 страни, чрез платформите ни за онлайн обучения по роботика в България и по света. Подготвяме ученици вкъщи сами, в училища, в извънклани центрове. Сертифицираме преподаватели да провеждат занятия по роботика, техническите науки и STEM.

Групи по роботика 2018

С началото на 2018 година организираме занятията в 8 града, с възрасти от 8 годишни до големи. Използваме ЛЕГО, Векс, Тетрик, Рев роботи. Програмираме с Python. Правим перфектния курс. Включете се и вие през страницата Регистрация

Рождени дни с роботи

Организираме рождени дни за деца между 2-ри и 7-ми клас. Учим докато се забавляваме! цък

Отзиви за роботиката от родители

Много благодаря за мейла и споделените впечатления за работата на Емил по време на курса.

Благодарим Ви за вниманието, което им отделяте и за знанията и уменията на които ги учите по начин, който им допада и поддържа постоянно интереса им! Благодаря и за работата в екип, която стимулирате!
Поздрави и успех!

Продължавайте все така стремително напред! 🙂
Цвета Попова, родител

Не съм предполагала, че Звездин Бесарабов /който беше в курса при вас/ ще се насочи към програмирането и ще участва в толкова много състезания покрай училището, което учи НПМГ и да печели. Това за мен означава, че въпреки че се справяше трудно в Робопартанс, той ми е дал известни основи и/или интерес.
Виждам, че продължавате и прогресивно се развивате.
С. Бесарабова, родител

Още

Какво се случва в нашия Facebook

Специално от инж. Митака, вече си имаме резистор с цветен код на сцените. Не знаете какво е цветен код. Ще разказваме... ... Виж повечеВиж по-малко

Вижте във Facebook

В Перфектния Технически Курс вече показваме свързването на електрониката като 3D сцена. ... Виж повечеВиж по-малко

Вижте във Facebook

Когато имаме качествени партньори! Учениците по английски на партньорите ни в Карлово са взели сертификатите си с най-високи резултати и "Интелект" получава награда от Британския съвет! ... Виж повечеВиж по-малко

На 02.02.18г. в City Art Centre, София се проведе ежегодната церемония по връчване на награди ...

Вижте във Facebook

Към всички новопостъпващи ученици в Робопартанс и техните родители. Има неща, които може би е добре да знаете за нас.

Ние вероятно не сме "квалифицираните преподаватели", които вие очаквате. Ние сме хора с хъс, желание, знания и опит.

В Робопартанс прилагаме на пръв поглед противоречиви подходи. Казваме противоречиви неща. Оставяме учениците да действат противоречиво.
Робопартанс е място, в което да развиваме учениците и техните познания. Да ги направим по-добри хора доколкото е възможно. Да могат да преодоляват трудностите. Да бъдат отговорни. Да бъдат отборни. Да бъдат дисциплинирани. И в същото време понеже сме инженери и професионалисти да ги подготвяме в сферата на техническите науки.

Разбираме, че в определени моменти няма да може да се съгласите с подхода на преподавателя в определена ситуация. Отнема доста практика и са минали доста ученици през нас, за да установим подходящите подходи.

Ние не сме "квалифицинарите преподаватели", които може би очаквате. Ние сме хора с хъс и желание.

Вие имате наистина малко причини да вярвате на нас и на правилата и подходите, които сме изградили. Трябва да ви предупредя, че ще има противоречиви неща в провеждането на занятията.

Едно от най-противоречивите ще бъде, че учениците понякога няма да получават отговор на въпросите си. Което някои хора определят като не чувано. "Нали затова са при вас", казват хората. Не. За нас е важно да подготвим учениците да могат сами да търсят отговорите и ако може дори да намерят различен, може би по-добър отговор и да го намерят сами. Дори това да означава да ги оставим цяло занятие да не помръднат напред, докато сами не се преборят със себе си, че отговорът трябва да го потърсят сами и да работят за него.

Част от разбиранията ни идва от подготовката на ученици в зала за бойни изкуства, където дисциплината, уважението към другите и към учителя, преодоляване на вътрешната болка и борбата със себе си е изключително важна. И фактът, че се събуваш бос като влизаш в зала за бойни изкуства или че като закъснееш трябва да стоиш 1 минута китайско столче или да направиш лицеви упори преди тренировката е част от целия път. Ние също сме изградили подходи за нашия път.

Всеки от нас отделя от енегрията си и дава много от себе си за учениците. Напълно ще ви разбера ако вие като родители и ученик не можете да ни се доверите. Но противоречивости ще има и за да вървим заедно напред трябва да сте подготвени за тях. Това, което ние и не малко други родители виждаме е че резултатът ни накрая е положителен.

(на заем от думите и мислите на ръководителя на Робопартанс Kiril Mitov)
... Виж повечеВиж по-малко

Вижте във Facebook

Част от фирмите, които ни подкрепиха през години.