Testimonials

Здравейте, искам да Ви благодаря за възможностите които откривате пред Богомил. Той надълго и нашироко
обяснява какво и как е конструирал. С нетърпение чака всеки нов урок и се подготвя предварително вкъщи.
Благодаря Ви за вниманието и търпението да отговаряте на всичките му въпроси 🙂
Севдалина И., Родител

Здравейте, благодаря ви за обратната връзка и за търпението при работата с деца. За Адриан курсът по роботика е удоволствие и любимо хоби, като един ден мечтае да програмира. Сигурна съм, че екипът ви ще му помогне в това начинание.
Кристина Д., Родител

Иво идва при вас с голямо желание и ентусиазъм, и да, винаги преди да дойде за час си чете урока и ми го разказва. Радвам се, че сме част от вашия екип! Относно това, че изпитва затруднения понякога и иска да се отказва така лесно, ще поговорим с него. Той иска винаги да е първи и смята,че всичко знае 🙂 – дете, характер.
Десислава П., Родител

Здравейте благодарим за страхотните отзиви към Стефан и отделеното внимание към учебния процес и помоща по зададените въпроси.
Стефан благодари и за създaдената работна атмосфера, подходяща да се съсредоточи в сложни задачи.
Ще се радваме Стефчо да напредва в упражненията и да развива още полезни знания и умения свързани с програмиране електроника и техника.
Благодарим на Мони, Анжело и Алекс и останалите преподаватели!
Успех за всички!
Мартин Г., Родител

Здравейте, на него много му допадат вашите занимания. Идва с желание на тях и след тях ми разказва с голямо настроение за конкретната тема, която сте работили. Мисля, че сега в ниво Б вече се чувства по-комфортно. Преди всеки урок се готви за него, не знам с какъв успех, но има ентусиазъм преди заниманието в събота. Отделно много му допада работата с Вас, Джеки както той Ви нарича. Каза ми, че много добре разбира, какво обяснявате и постигате приятелската атмосфера за работа, която му харесва много.
Ивайло Б., Родител

Много се радваме за обратната връзка! Нашата оценка за обучението е отлична. Продължавайте в същия дух и успеха е гарантиран. Ако всичко е наред синът ни ще изкара обучението си в академията до край. Инициативата като цяло е уникална и в синхрон с развиващите се технологии. Може би единствената академия, която ги подготвя за бъдещите предизвикателства.
Осман О., Родител

Много благодаря за отзива, много ме зарадвахте.
Това, което виждам аз е, че Боби се чувства много добре при вас. От всички извънкласни дейности, на които съм го записала, май само роботиката всъщност му харесва и му е достатъчно интересна, че да се концентрира над задачите и да ги изпълнява. Попитах го дали име нещо, което не му харесва в курса и отговорът беше: “Не се сещам за такова нещо”.
Радвам се, че сте успели да насочите неспокойния му ум към нещо градивно и още веднъж благодаря. 🙂
Невена Т., Родител

Милен с удоволствие посещава курса по роботика. В началото беше притеснен, но още след първия час остана впечатлен и разказваше с плам на всички какво е правил в часовете. Това е и причината сам да пожелае да запише и второ ниво на курса.
Пожелаваме Ви все така с любов и индивидуално отношение да работите с децата.
Добрин К., Родител

Благодаря ви за обратната връзка. Детето посещава курса с удоволствие за което ви благодаря, за хубавата атмосфера, интересните занятия и вниманието към него. Много ми се иска да разбере какво е и да научи програмирането. В този сложен свят е все по-необходимо умение. Разчитаме на Вас. Още веднъж благодаря за вниманието и отношението. Поздрави
Мария В., Родител

САААМ
Как(на български)* сте? Изчезнах яко дим, обаче не знам дали съм казвал или дали помниш, но баща ми работи във Финландия от доста време вече и сега септември с майка ми и ние се преместихме. Тука започват средата на август и още преди да се преместя бях в ZOOM. Иначе щях да идвам, да записвам курс и тн. ама то с карантината, после трябваше да си изкарвам сертификати за училището и така и не стана😔.
Иначе съм в International School Of Turku което е по IB Diploma програмата и като цяло е много по-интересно и различно от нашето.
И така просто да знаеш че ако не всеки ден, през ден се сещам и мисля за вас😅
[* вътрешна шега на българо-арменски език]
Влади В., Ученик

Здравей, Алекс, очарована съм от инициативата ти. Изключително доволни сме и Иван, и аз от това, което давате на децата. Освен знанията, формирате и много умения, които ще са им необходими през целия им живот. Ще имаме нужда от някои насоки за работата ни у дома, доколкото си спомням има и електронен учебник. Мисля, че с общи усилия ще се получи нещо прекрасно в полза на децата.
Магдалена, Родител

Здравейте прекрасен екип професионалисти,
За мен и за децата е удоволствие да четем уроците [от ниво А], разказват ми с ентусиазъм всичко направено – задачи, термини, обясняват и на братовчедите, на дядо и баба си за роботиката. Какво повече да кажа? Очакваме следващите нива, с пожелание за повече успехи!
З. Попова — родител

Благодаря за обратната връзка! Много се радвам на промяната в Лазар.
У дома той споделя, че занятията [по Python за EV3, бел.ред] са му били много интересни и идва с желание.
Това ме радва особено, защото сега, съвсем по тийнейджърски, той подхожда с подозрение и неодобрение към всичко, без да може да обясни, какви алтернативи предлага. Аз го изнудих да идва, но сега той се наслаждава на занятията.
Павлина, родител

Никола е с установена дислексия, която затормозява процеса му на четене. Малък недостатък на мозъка му: бръснач по математика, но процесът на четене е много бавен. В центъра по дислексия в Русе ме бяха посъветвали да заложа на интересите му и то най-вече мануални, за да “помогнем” на мозъка. За радост неговите любими занимания се оказаха; рисуване, да свири на пиано и легороботика. След една година резултатът беше невероятен. Започна даже на английски да се опитва да чете, воден от любопитство да разбере указанията и на английски в сайта ви.
Станислава, родител

Дъщеря ми учи скрач от първи клас и го беше намразила. Следваха някакви задачи от учебника, не виждаха смисъла, преподавателя и той нещо беше объркан, не беше нейното нещо. Сега с този курс се вижда какво ще се постигне, разбито е на малки стъпки и лесно и спокойно се прогресира напред, дъщеря ми отново има интерес и прави задачите и се старае. Интересно ѝ е и няма нужда да я насилвам да работи. Поздрави за добрата работа.
Л. Бонева, родител

Аз се казвам Нели и съм майка на Миа от групата на 2 клас в Бургас. Искам да дам мнение по отношение на част от последното писмо, а именно “Някои от вас попитаха, други си го помислиха: Онлайн срещите ни не могат да заместят курсовете, за които сте си платили. Целта ни е да поддържаме и развиваме уменията на учениците си, докато отмине извънредното положение.” Моето мнение, че не е редно да работите без заплащане. Разбирам, че този вид занимания не заместват реалното обучение, но това е труд. Не е редно да обезценяваме труда си пък било то и в кризистна ситуация. Предложението ми е 10, 20, 30 или 40 процента (по ваша преценка) от сумата за курса да бъде приспадната за обучение в електронна среда. Не налагам мнение. Само искам да изразя друго мнение и подкрепата си за това, че работите в тези условия.
Нели, родител

Страшно съм впечатлен от дискорд сървъра и от Скрач курса ви! Сървърът е направен много подробно и може да се ползва от човек, който никога не е ползвал тази програма изобщо. Ученикът е при баба си и няма възможност сега да работи, но когато се върне ще наваксаме.
Валентин В., родител

Здравейте, благодаря за прекрасните отзиви. Както Валери, така и ние като родители сме очаровани от отношението към децата и работата ви с тях. Валери с нетърпение очаква всяко следващо заниятие. Относно задаването на въпроси малко трудно се получава при него, опитва се да се справя сам, така е не само при вас но и в училище, въпреки че се опитвам да го насърчавам в обратната посока. Пробвайте обратното – вие му задавайте въпроси по-често, тази политика проработи чудесно в училище с някои от преподавателите.
Валентин В., родител

Здравейте, благодаря много. Ники посещава занятията по роботика с много желание и голям интерес. Подходът на преподавателя е чудесен и децата го чувстват много близък, като техен приятел. Пожелавам хубав ден и до скоро
Калиопа Н., родител

Здравейте, Благодаря Ви за отзивите относно представянето на Мартин! Полезно е да имаме обратна връзка. По всичко изглежда, че желанието му за занимание с роботика няма да изчезне, защото и вкъщи коментира разгорещено и развълнувано след всеки нов урок, а преди всяко ново занимание с нетърпение чете в профила си новия урок, който предстои. Поздрави и с най-добри чувства и благодарност за отношението и вниманието!
Мариана, родител

Синът ми изкара всички нива! Още си спомня с умиление за всички часове, прекарани там! Толкова му бяха интересни и полезни… Сега е в 9 клас и със сигурност, ще кандидатства специалност, близка до информатиката, програмиране.. софтуер… Може би именно тук откри себе си.
Ели Б., родител

Здравейте, благодаря Ви за хубавите отзиви за Петър. Вашата школа и контактите с преподавателите му и децата от групата помагат много в настоящето му израстване. Както сме споделяли с Вас, Петър очаква с нетърпение и се подготвя за всяко следващо занятие. Все по-често говори за покриването на останалите нива, които са му необходими за участие в състезания. Посещенията на занятията по Роботика много го мотивират да учи и да усвоява в училище всичко, което би му помогнало в неговото хоби, защото му доставя удоволствие.Дори проекти за училище изработва с лего и им добавя помощни части от електрониката, за да покаже своя по-различен поглед на темата.Благодаря ви!
Яна И., родител

Това е първото занимание, на което идва с огромно желание. Със сигурност ще продължи да се занимава с роботика, много бързо започна и в къщи да си сглобява конструктори. Надявам се да му помогне и в изучаването на информационни технологии на следващ етап.
Росица, родител

Асене, здравейте!
Първо за много години! Пожелавам Ви да сте здрав, упорит и винаги усмихнат! Нека новата 2020 година Ви реализира мечтите!
Благодаря, че за крехката си възраст правите такава детайлна оценка на Никола. Благодаря, че точно Вие като възпитаник на МГ -гр. Варна сте преподавател на сина ми в школата по лего роботика, защото Вие сте негово вдъхновение като възпитание, познания и умения.
Радвам се, че Никола израства в групата като поведение и не Ви създава проблеми с дисциплината.
Моите лични впечатления са, че синът ми с всяко занятие е по-ангажиран и по-отдаден на материята, която изучавате. С огромно нетърпение очаква всяко занятие и много страда, че три поредни седмици нямаше такива. Всяка събота като го водя на школа по математика ме моли да говоря с Алекс да увеличи занятията по лего роботика и през седмицата, дори ако може да създаде училище по роботика, защото това е единственото занимание, което не го отегчава никога и ще ходи с огромно желание.
Знам, че е много силно изразен индивидуалист и не толерира, когато децата около него не са лично мотивирани, а родителите им ги водят, защото смятат, че е подходящо. Не го оправдавам и всеки ден разговаряме на тази тема, че в бъдеще ако иска да участва в състезания по роботика, трябва да се научи да се сработва със съотборниците си.
За съжаление единственото момче от групата, с което му доставя удоволствие да работи е Симеон. Те редовно се събират и си сглобяват лего автомобили, които после обследват и моторизират.
Мога да кажа само: Благодаря, че Ви има. Благодаря, че работите с такова усърдие и желание с детето ми, че го наблюдавате и анализирате, че сте негов пътеводител в света на лего роботиката, която на този етап е неговата страст в живота!
P.S. Виждам, че Алекс е отворил платформата за регистрация за следващите нива, считайте Никола записан.
Паричките от касичката му са предназначени само за модели на Лего Техник.

Асене, знам че не е Ваш ангажимент,но искам да помоля по време на занятията да им “промивате” мозъка колко необходимо е да изучават английски писмено и говоримо, за да могат да се развиват успешно в лего роботиката.

Искрено желая много успешна година! Дано всичките Ви възпитаници са мотивирани като Никола и Симеон, за да участват и в състезания и носят призове!
Вие сте най-добрия екип за бъдещите роботоинженери!
Станислава С., родител

Честита Нова Година! Пожелавам ви здраве, щастие и много успехи през 2020г.!
Радвам се, че дъщеря ми се справя добре със задачите, много съм доволна от вас като учител, тя ходи с желание и интерес и се надявам да се развива в тази насока за в бъдеще.
Анелия, родител

Радвам се за информацията, която получаваме относно развитието и справянето със задачите на Ники. Определено му е интересно и с желание сяда сам да си изгледа урока преди занятието, за да е подготвен.
Силвия, родител

Здравейте, много благодаря за хубавите думи. Прочетох мнението ви на Ники и той се зарадва много. Той неколкократно е споделял с нас, че много му допада начинът, по който водите занятията и готовността ви да отговаряте на възникналите въпроси. Допада му и начинът, по който се отнасяте с него и останалите деца от групата. Желая ви лека работа днес и още веднъж благодаря.
Калиопа, родител

С огромна радост се запознахме с Вашите наблюдения до момента. За Валери занятията при Вас са един от любимите му моменти през седмицата и нямаме съмнения в неговото и нашето намерение да насърчим по-нататъшното му развитие в тази насока.
Стефан, родител

Мариана, привет отново 🙂
Иво е щастлив, каза че му харесва много, и макар че му е лесно, научава новите неща по интересен начин (цитирам 🙂  )
Не поиска да пробва в по-горна група, каза че не му допаднали децата на пръв поглед. А и Тошко му е любим преподавател, така че мисля, че си падна на мястото. Щом ме извика да ида да го снимам с робота му, значи наистина е ок 🙂
Иво ми каза, също, че си била при него, и сте разговаряли, и много беше впечатлен, че си го погалила по главата – каза, че си много мила и любвеобилна 🙂
Благодаря ти за помощта и адекватния подход!
Стефи А., родител

Здравейте,
много се радвам да получа отзиви за сина ми от Вас. Крис също е много удовлетворен от училището по роботика и с желание посещава занятията. Впечатлен е от начина на комуникация и от методите на обучение.
Не спирайте да ги провокирате да мислят и творят с ръцете си.
Поздравявам Ви за начинанието.
Калина, родител

Благодарим за положителния отзив!
Още повече Ви благодарим за всеотдайността и професионалната работа за усъвършенстване не само на техническите знания и умения на детето, а и за личностното му израстване и развитие!
Ние като родители, разчитаме на Вашата обратна връзка и с готовност ще съдействаме, за да постигнем заедно още по-добри резултати.
Силвия, родител

Благодаря за отзива и за усилията да учиш Александра. […] Радвам се, че успяваш да уловиш вниманието ѝ, на мен ми е все по-трудно! Надявам се все по-голям процент от ината ѝ да бъде канализиран в посока учене! Харесва ми атмосферата в школата, преподавателите, които съм срещнала досега, възможността родителите да видят какво са работили децата им! Благодаря ви!
Галя, родител

Здравейте, Сам! Пиша с известно забавяне, но не мога да не го направя. Бих искала и аз да споделя личните си впечатления за работата си с Вас. Колкото и да е странно за времето, в което живеем, аз съм впечатлена от Вас и екипа Ви. Рядко се намират хора с умение да комуникират с деца, отдавайки им нужното внимание и респект. Вие дадохте не само знания и удоволствие на детето ми, но и нещо лично, от себе си. А то е най-ценното за едно несигурно и подрастващо момиче, да намери отговори с Приятел, а не с някакъв непознат. Имате невероятен педагогически подход и според мен сте създаден за работа с деца. Мога само да си пожелая в живота на децата ми да има повече хора като Вас и да се надявам на нови срещи, винаги когато сме във Варна. Хубав ден от мен и успешна нова учебна година на целия екип.
Добрина, родител

Иво е много впечатлен от занятията по роботика. Мисля, че това което правите за децата е чудесно – учите ги да мечтаят, да виждат реализирани малките си желания и мечти. Съжалявам само че занятията няма да продължат през ваканцията, особено, когато децата имат толкова свободно време и не знаят как да го оползотворят градивно и пълноценно. Ако има някаква възможност занятията да продължат, ще бъде много добре. Разбирам, че това са разходи, но съм сигурна, че има много родители, които разсъждават като мен и да са готови да заплатят децата им да правят нещо положително, развиващи и интересно, вместо по цял ден да седат и да “затъпяват” в някакви безсмислени игри на компютрите си вкъщи.
Благодаря, че дойдохте в нашия град и давате храна за мечтите на сина ми.

Ц. Недева, родител

Бих искала да изкажа възхищението си от Иван – младежът провел занятията по роботика в люлинския клон на 13 и 14 септември 2016г., който демонстрира не само професионализъм, но и педагогически умения на завидно високо ниво. Прекрасен младеж, лесно осъществяващ контакт с децата, действащ като умел психолог, достигащ до всяко едно сърце; даряващ не само познания, но и спокойствие, увереност и много усмивки у децата. Моите адмирации, както към въпросния преподавател, така и към тези, които са го приели в екипа си, благодарение на което всяко дете, докоснало се до неговите умения и излъчване, е истински щастливец.

Н. Борисова, родител

Благодаря ви.
Ужасно ми харесва начина по който си вършите работата. А още повече ми харесва, че сте млади хора, намерили начин да се организират и да правят нещо хубаво!!

Пожелавам ви успех. И дано да надградите и да направите още по-голяма организация, която да ви носи достатъчно пари, за да живеете достатъчно добре в изстрадалата ни държавица.. 🙂

Г. Стоянова, родител

Не съм предполагала, че Звездин Бесарабов /който беше в курса при вас/ ще се насочи към програмирането и ще участва в толкова много състезания покрай училището, което учи НПМГ и да печели. Това за мен означава, че въпреки че се справяше трудно в Робопартанс, той ми е дал известни основи и/или интерес.

Виждам, че продължавате и прогресивно се развивате.

С. Бесарабова, родител

Моят внук Тристан Фор, който живее в Мадагаскар и всяко лято прекарва 1 – 2 месеца в България, беше ваш курсист за първи път миналото лято в курс за началното ниво Фи.

Ще се радваме и това лято да продължи с вас.

Мирослава Дикова, родител на родител

Много благодаря за мейла и споделените впечатления за работата на Емил по време на курса.

Благодарим Ви за вниманието, което им отделяте и за знанията и уменията на които ги учите по начин, който им допада и поддържа постоянно интереса им! Благодаря и за работата в екип, която стимулирате!

Поздрави и успех!

Продължавайте все така стремително напред! 🙂

Цвета Попова, родител

Искам да споделя, че синът ми Калоян  идва с голямо желание и интерес на курса по роботика. Научава нови неща и развива техническа мисъл. Това му помага при подготовката по предметите в четвърти клас: Математика и Човекът и природата. Например:  на курса по роботика научи за  окръжност и траектория. Така при преподаването на този материал в часовете му беше лесно. Калоян ми споделя, че понякога се затруднява при програмиране  движенията  на робота, но това не намалява интересът му към роботиката. Освен, че получава нови познания,  детето се забавлява.

Затова ще продължи курса по роботика.

Светлана Каталиева, родител

Вчера след курса (ниво А – 13ч.) Калоян беше най-щастливото дете. Разказваше с такъв ентусиазъм, как групата в която е бил, направили си всичко първи и робота им казал: hello и  goodbye: „Искам по цял ден да съм на роботика“ – каза Калоян.

Много е запален.

Чудесен курс, чакахме цяла година да пораснем. Определено си струваше чакането.

Отново, Благодаря за прекрасното време, което детето ми е прекарало с Вас.

Александра Камбурова, родител

Разбира се, че нямам нищо против да включите снимки със сина ми Кристиан в сайта си. Това е гордост за всяка майка, не само за детето й. :)

С удоволствие ще продължим занятията по роботика, но НЕ В УЧЕБНО ВРЕМЕ, защото той започва други уроци и се притеснявам, че вниманието му ще е преимуществено и очаквано приковано към вас. ?

Живот и здраве лятото продължаваме с всичка сила, а може и дори по-рано. На този етап, обаче, още не мога да преценя кога точно.

Благодарим, че ви има.

Продължавайте все така стремително напред! :)

Аделина Жекова, родител

Благодаря за това, че направихте детето ми щастливо по време на курса и за това, че му показахте един нов свят. Той определено е мотивиран да продължи, но за съжаление може би чак  следващото лято ще може да се включи отново!

Цветелина Рангелова, родител, IBM

Ако мога да препоръчам нещо с цялото си сърце и то да не е книга на ROI, то това е училището по роботика ROBOPARTANS.

Десислава Бошнакова, родител

Здравейте Кирил,

Благодарим за прекрасните часове, които нашите деца изкараха с Вас. Поздравления за разчупената форма на преподаване. Нямате идея, колко много заредихте потенциала и желанието на децата ни да творят. Гордея се, че в България има креативни умове, готови да дадат максимум чувства, максимум знания, максимум качество. Доказахте, че училището може да бъде радост, може да бъде мисъл, може да бъде възпитание. Гордея се и със себе си, че пренебрегнах „доброжелателите“, които ми казваха: Абе, за какво му е на детето, я си го остави да почива, не си давай парите!“. Не знам как е в „чужбинско“, но у нас, когато видиш крайния резултат се чувстваш окрилен и разбираш, че парите, които си вложил са нищожни. Синът ми Мартин, който взе участие тази година в началото на юли в занятията в категория от 6г. до 2-ри клас и днес говори с голяма обич за Вас като преподавател и човек. Моята Майка, която е пенсиониран начален учител също говори с възхита за умението да контактувате с децата и да творите заедно. Нашето държавно образование може да почерпи много от Вашите инструменти на работа и от обичта, която струи от сърцата Ви. Горещо Ви поздравявам за труда, който полагате и нашето семейство се е вписало във фен клуба на Робопартанс. Новите занятия за октомври 2010 ми се виждат толкова далече ….

С приятелски поздрав, Десислава Бабанска
Десислава Бабанска, родител

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Отзив