Регистрацията ще ви пренасочи към нашия сайт fllcasts.com, където се намират и уроците ни.

 

„Първо“ ниво за децата от 1-ви клас служи като подготвящо ниво, за преминаването им към нивата за по-големи деца. Подходът ни към първокласниците е различен и затова сме ги отделили в отделна възрастова група.

Групите за тази възраст се обявяват само през втория учебен срок и през лятната ваканция. През учебната година децата все още са в 1 клас и тепърва навлизат в ежедневието на един ученик. Поради тази причина държим те да са преминали 1 учебен срок в училищната среда и да са се сблъскали с отговорностите, които носи училището. През лятната ваканция, всички първокласници вече са завършили и са видели какво е да си ученик. Вече са малко по-големи.

Занятията по роботика и програмиране с ЛЕГО за ученици 2-3 клас са с продължителност от 2 астрономически часа. През учебната година курсовете са веднъж седмично, съставени от 14 занятия (един модул). Всеки модул е с продължителност от един учебен срок. Курсът за ученици 2-3 клас е с продължителност от 2 години , разделен в 4 модула.

*Отстъпки: 10% Намаление при заплащане на пълната такса един календарен месец преди началото на курса.

Занятията за ученици 4-7 клас са с продължителност от 3 астрономически часа. През учебната година курсовете са с продължителност от 14 занятия (един модул), веднъж седмично, в рамките на един учебен срок, а през ваканциите – 7 занятия (половин модул).

*Отстъпки: 10% Намаление при заплащане на пълната такса един календарен месец преди началото на курса.

6-12 клас