Варна

Предстоящи групи

С цел високо качество на обучението продължителността на един курс е 14 занятия. Това, което ни подтикна към това решение е, че един ученик не може да се научи да програмира и да конструира роботи за 2 месеца, и както знаете нашата главна цел е учениците ни да научат, колкото се може повече за роботите и програмирането, за да могат тези знания да им помогнат в бъдеще. Цените на редовните курсове са 280 лева (2х140), и 380 лева (2х190).

Къде?

Занятията ще се провеждат на адрес: бул. Христо Ботев 3, ет.2 (Полиграфията, между бизнес хотела и спирката на №7) (карта).

При въпроси може да ни се обадите:

087 6 256 413 – Алекс

Или да ни пишете:

varna [в] robopartans [точка] com

Защо роботика е нужна на децата?

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи. Може да усвои много практически знания, а също така и да приложи наученото в училище по физика, математика, информационни технологии. С комплектите LEGO Mindstorms децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят, например роботи животни.

Отстъпки за братя и сестри

За братя и сестри записани заедно за нива, получавате отстъпка: за две деца заплащате такса и половина, за три деца заплащате две такси.

Отстъпка лоялност

Всички ученици след 5-то ниво (включително) използват отстъпка, която е в размер на 20% от таксата.

График на занятията по дни

Занятия събота

Занятия неделя

Подробности по възрастови групи

Leave a comment