Групи по Роботика за учебната 2018-19 и регистрация

  • Ако има желаещи поне 3 деца, можем да организираме група в работен ден, обадете ни се да обсъдим.
  • Организираме редовни занятия в училищата. Ако има имтерес от страна на училището на Вашето дете информирайте ни.
  • Всяко пропуснато занятие се отработва безплатно в петък след уговорка за удобно време.

1 Клас

„Първо“ ниво за децата от 1-ви клас служи като подготвящо ниво, за преминаването им към нивата за по-големи деца. Подходът ни към първокласниците е различен и затова сме ги отделили в отделна възрастова група.

Занятията по Роботика за ученици 1 клас са с продължителност от 2 астрономически часа. През учебната година курсовете са веднъж седмично, съставени от 14 занятия (един модул). Всеки модул е с продължителност от един учебен срок. Курсът за ученици 1 клас

График на групите за 1 клас2-3 Клас

Занятията по Роботика за ученици 2-3 клас са с продължителност от 2 астрономически часа. През учебната година курсовете са веднъж седмично, съставени от 14 занятия (един модул). Всеки модул е с продължителност от един учебен срок. Курсът за ученици 2-3 клас е с продължителност от 2 години , разделен в 4 модула.

График на групите за 2-3 клас4-7 Клас

Занятията по Роботика за ученици 4-7 клас са с продължителност от 3 астрономически часа. През учебната година курсовете са с продължителност от 14 занятия (един модул), веднъж седмично, в рамките на един учебен срок, а през латната ваканция – 7 занятия (половин модул).

График на групите за 4-7 клас

Такси и отстъпки

Отстъпка
5% отсъпка от цялата такса при записване на братя/сестри, участващи едновременно в групи.
Разсрочено плащане
  • Ученици 1-3 клас – 2 вноски по 185 лв. 
  • Ученици 4-9 клас – 2 вноски по 240 лв.

Отказ от курс при вече заплатена такса

  • При отказване до една седмица преди или след началото на курса заплатената такса може да се върне, но от нея ще бъдат удържани 60 лв. такса регистрация и такси за платежната транзакция, ако има такива.
  • При отказване след започнат курс и внесена пълна такса се възстановява таксата за оставащите занятия, без 60 лв. такса регистрация.
  • При отстраняване на курсист от ниво заради възпрепятстване на занятия, Училище по роботика Robopartans не се задължава да възстановява каквато и да е сума.

Занятия по роботика в София-Лозенец

Робопартанс Академия в София, квартал Лозенец, е най-новата ни академия, която започва курсове от Октомври 2018. Преподавателите са сертифицирани от Робопартанс. С академията ще дадем възможност на повече ученици да участват в занятия по роботика, да се научат да програмират и конструират роботи, да се запознаят с основите на техническите науки, които от най-ранна възраст ще ги подготвят за специалисти в сферата на информационните технологиии.

София – Лозенец

email: sofia_lozenetz (at) robopartans (dot) com

Телефон: +359 877 615343

Aдрес: София, кв. Лозенец, ул.Розова Долина 14

( 250м от Метро Станция Европейски Съюз )