Русе

Предстоящи групи

С цел високо качество на обучението продължителността на един курс е 14 занятия. Това, което ни подтикна към това решение е, че един ученик не може да се научи да програмира и да конструира роботи за 2 месеца, и както знаете нашата главна цел е учениците ни да научат, колкото се може повече за роботите и програмирането, за да могат тези знания да им помогнат в бъдеще. Цените на редовните курсове са 260 лева (2х130), и 340 лева (2х170).

Къде?

Занятията ще се провеждат в Дианел Академия, ул. Цар Калоян 11а.

Кой

Донка Симеонова е дългогодишен преподавател по информатика и информационни технологии. Има опит в работата си с деца и ръководи клуба по Роботика в Математическата гимназия в Русе. Преподаването на роботика на деца от най-ранна възраст, според нея, е изключителен начин те да бъдат мотивирани да изучават математическите и природо-математическите предмети и да показват по-добри резултати по тях.

Защо роботика е нужна на децата?

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи. Може да усвои много практически знания, а също така и да приложи наученото в училище по физика, математика, информационни технологии. С комплектите LEGO Mindstorms децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят (пр: роботи животни).

Отстъпки за братя и сестри

За братя и сестри записани заедно за нива, получавате отстъпка: за две деца заплащате такса и половина, за три деца заплащате две такси.

График на занятията по дни

Занятия събота

Занятия неделя

Подробности по възрастови групи