Дни на отворените врати: 9-ти юни, 7-ми юли, 6-ти септември

От 13ч до 18ч учениците могат да дойдат в офиса и да конструират и програмират робот.
Целта е да прецените дали роботиката е за вашето дете в момента. Можем да разговаряме за това, каква е програмата за обучение в Робопартанс и какво се случва през 6-те години курсове, през които можете да преминете.
09.06.2019 – неделя от 14 до 18ч;
07.07.2019 – неделя от 14 до 18ч;
06.09.2019 – петък от 14 до 18ч (ден на Съединението);

Защо роботика е нужна на децата?

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи. Може да усвои много практически знания, а също така и да приложи наученото в училище по физика, математика, информационни технологии. С комплектите LEGO Mindstorms децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят (пр: роботи животни).


Къде?

Занятията ще се провеждат в Дианел Академия, ул. Цар Калоян 11а.

Кой

Донка Симеонова е дългогодишен преподавател по информатика и информационни технологии. Има опит в работата си с деца и ръководи клуба по Роботика в Математическата гимназия в Русе. Преподаването на роботика на деца от най-ранна възраст, според нея, е изключителен начин те да бъдат мотивирани да изучават математическите и природо-математическите предмети и да показват по-добри резултати по тях.
Отстъпки за братя и сестри

За братя и сестри записани заедно за нива, получавате отстъпка: за две деца заплащате такса и половина, за три деца заплащате две такси.

Изберете възрастовата група, която Ви интересува:

При въпроси може да ни се обадите:

089 8 492 355 – Донка

088 60 60 295 – Алекс

Или да ни пишете:

ruse@robopartans.com