Регистрации за участие в Габрово

Защо роботика е нужна на децата?

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи. Може да усвои много практически знания, а също така и да приложи наученото в училище по физика, математика, информационни технологии. С комплектите LEGO Mindstorms децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят (например, роботи животни).

Къде?

Намираме се в Бизнес центъра в сградата на ОББ, ет. 4 офис 402 (ул. Райчо Каролев карта). Точните дни и часове са изброени по-долу.

Отстъпки за братя и сестри

За братя и сестри записани заедно за нива, получавате отстъпка: за две деца заплащате такса и половина, за три деца заплащате две такси.

Продължителност на редовните групи

С цел повишаване на качеството на обучение на учениците продължителността на един курс ще се увеличи, от 7 занятия по 2 астрономически часа (3 ученически), на 14 занятия със същата продължителност. Цените на курсовете ще бъдат 212 лева (2х112)*, и 319 лева (2х168)*. Това, което ни подтикна към това решение е, че един ученик не може да се научи да програмира и да конструира роботи за 2 месеца, а както знаете нашата главна цел е учениците ни да научат колкото се може повече за роботите и програмирането, за да могат тези знания да им помогнат в бъдеще.

 

Изберете възрастовата група, която Ви интересува:

Карта

Намираме се в Бизнес центъра в сградата на ОББ, ет. 4 офис 402

При въпроси може да ни се обадите:

0879 88 85 72 – Христо

Или да ни пишете:

gabrovo [в] robopartans [точка] com