Защо роботика е нужна на учениците?

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се учи и забавлява. Може да усвои много практически знания, а също така и да разберем за какво ни трябва наученото по физика, математика, информационни технологии. С комплектите LEGO Mindstorms учениците могат да програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят (пр: роботи животни, кораби, коли).

Занятията са подходящи както за момчета, така и за момичета от 2ри до 6ти клас. 

От януари започваме курсове и за най-малките ученици с комплекти LEGO WeDo. Ако детето ви не е завършило първи клас, можете да се запишете за курсовете ни от тук: Курсове за ученици между 5 и 8 години.

Ако вече сте завършили 7-ми клас, можете да кандидатствате за курса ни по ардуино. Там изучаваме електроника и токове, микроконтролери и писане на код. За повече информация ни звъннете на посочения номер.

Следващите ни начални нива на центъра започват на 24 и 25 ноември. 

Телефон за връзка: 0893 629 492 – Алекс
E-mail: burgas@robopartans.com

Записване за начални нива по роботика на центъра

Следващите занятия ще започнат на 23ти ноември. Можете да се изберете и да се запишете от бутоните по-долу, като също можете да се възползвате от отстъпка за ранно записване до 20-ти октомври.

Къде: Училище Френе – улица Михаил Лермонтов 11

За участие ни се обадете.

Robopartans във вашето училище

Освен курсове в Училище Френе, оргарнизираме курсове и в ОУ“А. Г. Коджакафалията“НБУ“Михаил Лъкатник“ и ОУ“Елин Пелин“, които ще започнат от началото на ноември. Ако сте родител на ученик от тях, можете да се запишете, като попълните формата по-долу, а ние ще ви изпратим повече информация. Важно е при записването през нея да отбележите в кои дни ви е удобно да посещавате курсовете, за да можем да се съобразим с вашата програма.