БлагоевградИзберете група според възрастта на ученика:

Къде?

Занятията ще се провеждат на адрес: бул. “Св. Св. Кирил и Методи”№2, ет.2 (карта).

При въпроси може да ни се обадите:

0879 840 085 – Здравко

Или да ни пишете:

blagoevgrad [в] robopartans [точка] com

Предстоящи демонстрации: 03-ти и 05-ти Септември

Училище по роботика “Robopartans” отваря вратите си за всички любопитковци, фенове на легото и лего роботите, готови да се включат в нашите групи започващи септември месец.
Продължителността е 1 час и половина, в който учениците ще придобият представа: Какво и как учат учениците по роботика, по време на редовните занятия.

Дни и часове:
03 септември четвъртък: 17:30 – 19:00

05 септември събота: 10:30 – 12:00

Предварително записване за запазване на работно място на телефон 0879 840 085. Участието е безплатно. Дейността е подходяща за деца от 7 до 14 годишна възраст!
При запълване на местата ще ви предложим дати и на 12-ти септември.

Защо роботика е нужна на децата?

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи. Може да усвои много практически знания, а също така и да приложи наученото в училище по физика, математика, информационни технологии. С комплектите LEGO Mindstorms децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят (пр: роботи животни).

 

Отстъпки за братя и сестри

За братя и сестри записани заедно за нива, получавате отстъпка: за две деца заплащате такса и половина, за три деца заплащате две такси.

Отстъпка лоялност

Всички ученици след 5-то ниво (включително) използват отстъпка, която е в размер на 20% от таксата.

Продължителност на редовните групи

С цел високо качество на обучението продължителността на един курс е 14 занятия, проведени в един учебен срок. Занятията за групите от 1-ви до 3-ти клас са с продължителност 2 астрономически часа, а за ученици от 4-ти до 7-ми клас – 3 астрономически часа, като занятията се провеждат един път седмично. Цената на курсовете за ученици от 1-ви до 3-ти клас е 260 лева (65 лева на месец) и 340 лева (85 лева на месец) за ученици от 4-ти до 7-ми клас. Това, което ни подтикна към това решение е, че един ученик не може да се научи да програмира и да конструира роботи за 2 месеца, а както знаете нашата главна цел е учениците ни да научат колкото се може повече за роботите и програмирането, за да могат тези знания да им помогнат в бъдеще.

График на занятията по дни

Занятия събота

Занятия неделя