Borislav Todorov

Борислав Тодоров

Преподавател

Рожден ден: 30.04.1998
Училище: Математическа гимназия “Гео Милев”, гр.Плевен
Университет: Софийски университет, ФМИ
Специални сили: Контрол над машините
Хоби: Видео игри
Контакти: b.todorov (at) robopartans (dot) com; 00359 876111986