Кампания „Да бъдеш Баща“

Планирате ли нещо за седмицата на бащата? Прекарвате ли достатъчно време с вашето дете? Знаете ли, че днес един от най-сериозните проблеми за малките деца са липсата на мъжки модели на поведение? В повечето случаи това не е поради вина на бащите им!

Поколения наред децата са вземали примери от бащите си. Заедно са се трудили на полето или в работилницата. Часове наред са усвоявали занаятите и уменията, както и моралът и трудовата етика на своите бащи. Днес повечето деца не знаят как татко им печели пари, камо ли да са го посещавали на работното му място. Това постепенно създава дупка в отношенията и води до взаимно отчуждение.

Затова е важно за децата да прекарват повече време с бащите си. Не само за да се учат от тях, но за да могат да разберат какво значи да си мъж. Затова в седмицата на бащата от 11-ти до 17-ти ноември, Училището по роботика Robopartans организира работилници, където родители ще имат възможността да прекарат време с децата си. Преподавател ще бъде Татко.

Елате при нас и ще получите два часа, в които да сглобите робот заедно, да прочетете как се програмира и да решите задачите в урока.
Предоставяме ви два демонстрационни урока, с които заедно да постигнете крайната цел: Робот, който изпълнява задачата, която двамата сте избрали!
С уроците можете да се запознаете предварително на линковете:
https://fllcasts.com/bg/course_sections/330
и
https://fllcasts.com/bg/course_sections/332 

Уроците са част от национална кампания „Да бъдеш баща“.

Регистрация

тел: 087 7 615 343

тел: 0876 256 413

тел: 0893 62 94 92

тел: 0877 677 318