Защо роботиката е важна?

Училище по роботика „Robopartans“ цели да запали децата и учениците от ранна възраст по технически науки като математика, физика и информационни технологии. Достатъчно е само да се свържете с нас. Роботиката е невероятен начин да предавате практически и теоретични знания на ученици. С времето ще видите как те ще престанат да се чудят защо учат „математика“.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ Регистрация

Посетете нашият Youtube канал за още видеа.

Последно от занятията – Игра на живот с роботи

Запознайте се със самообучаващите се и напълно автономни роботи, които безпогрешно играят на известната математическа игра на Джон Конуей “Живот”.
Роботите си комуникират с Bluetooth, обсъждат каква да е следващата генерация на играта и я подреждат. Интересното е, че за ориентиране на полето се използва САМО ЕДИН светлинен сензор, с който роботите следват прави линии, засичат пресичания на линии и правят завои.

Отзиви

Не съм предполагала, че Звездин Бесарабов /който беше в курса при вас/ ще се насочи към програмирането и ще участва в толкова много състезания покрай училището, което учи НПМГ и да печели. Това за мен означава, че въпреки че се справяше трудно в Робопартанс, той ми е дал известни основи и/или интерес.
Виждам, че продължавате и прогресивно се развивате.
С. Бесарабова, родител

Моят внук Тристан Фор, който живее в Мадагаскар и всяко лято прекарва 1 – 2 месеца в България, беше ваш курсист за първи път миналото лято в курс за началното ниво Фи.
Ще се радваме и това лято да продължи с вас.
Мирослава Дикова, родител на родител

Много благодаря за мейла и споделените впечатления за работата на Емил по време на курса.

Благодарим Ви за вниманието, което им отделяте и за знанията и уменията на които ги учите по начин, който им допада и поддържа постоянно интереса им! Благодаря и за работата в екип, която стимулирате!

Поздрави и успех!

Продължавайте все така стремително напред! :)
Цвета Попова, родител

Още

Част от фирмите, които ни подкрепиха през години.

sap300
telerik-web
ciela
bulsatcom
datecs-web
3DC